Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Detoxifiant Gano cafe, tea
Brand
GANO cafe, tea,  Gano cosmetice
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Detoxifiant, supliment nutritiv si cicatrizant. Actioneza asupra arterosclerozei, reumatismului poliarticular, in TBC, stari degenerative multiple, previne imbatranirea si aparitia hemoroizilor si a fisurilor anale.

Este indicata si in tratarea asteniilor, anemiilor, demineralizarii, osteoporozei, chiar a cancerului. Poate fi folosita ca bactericid in enterite, colibaciloza, afectiuni pulmonare, parazitoze intestinale. Datorita silicatului de aluminiu are rol antiseptic, cicatrizant.

Degresant, decolorant,proprietati folosite mai ales in industria cosmetica, dar si in tratarea ulcerelor, enteritelor ulcero - neuronice, colite, hemoroizi, arsuri, diferite iritatii oculare, conjunctivite, chiar si in gingivite. Mai are proprietati imunostimulatoare, de echilibrare radioactiva a corpului, demineralizant.. Argila albastra de Raciu are proprietati unice, fiind cu trei pasi inaintea argilei de Tibet

Produse naturiste. Produse parafarmaceutice. Medicamente. Ceaiuri, dietetice, afrodisiace, aromoterapie.Informare si consiliere.Distributie, servicii medicale, consultanta.Centuri electrice pentru slabit.Perne, paturi si saltele electrice .Suport electric pentru incalzirea picioarelor si zonei cervicale Suport electric pentru incalzirea scaunului auto (spate/sezut) Suport electric pentru incalzirea scaunului de camion Import Austria. Produsele se livreaza la farmacie sau direct cu plata ramburs.
Din Gura in Gura